Nieuws

ZET solutions wordt onderdeel van de UnifiedPost groep

ZET solutions maakt voortaan deel uit van de Belgische UnifiedPost groep, een grote speler in de Benelux op het gebied van elektronische document verwerking, betaalfuncties en e-identity oplossingen. Met deze stap wordt een solide basis gelegd voor de verdere toekomstige groei en uitbreiding van de diensten van ZET solutions. De huidige aandeelhouders en het management van ZET solutions zijn er van overtuigd dat hiermee de toekomst van ZET solutions, haar medewerkers en haar huidige en toekomstige klanten nog beter gewaarborgd is.
De activiteiten en diensten van UnifiedPost en ZET solutions zijn complementair en sluiten goed op elkaar aan zodat beide ondernemingen een nog completer dienstenpakket en betere service kunnen bieden. Binnen de UnifiedPost groep zal ZET solutions zelfstandig blijven opereren. Ook zal het huidige dienstenpakket gevoerd blijven worden, waarmee voor de huidige klanten niets zal veranderen. Door de samenwerking met de andere ondernemingen van de UnifiedPost groep zal ZET solutions haar huidige en toekomstige klanten een nog completere dienstverlening kunnen aanbieden.

Meer over ZET solutions:
ZET solutions, gevestigd te Lelystad (Nederland), is sinds haar oprichting in 2002 uitgegroeid tot een gevestigde trusted party en professionele solution provider op het gebied van internetdiensten. De kernactiviteiten van ZET solutions zijn: eHerkenning (Z login), e-Facturatie (Z factuur) en Integratie services.
Naast een focus op ondernemingen in de Food-Agri sector, worden de oplossingen en services van ZET solutions ook aangeboden aan andere branches en ondernemingen zoals de Bouw- en Installatiebranche en de Transport en Logistiek branche.
www.zetsolutions.nl

Meer over UnifiedPost:
UnifiedPost is een internationale SaaS provider van elektronische documentverwerking, betaalfuncties en e-identity oplossingen. De UnifiedPost groep verwerkt jaarlijks meer dan 200 miljoen documenten.
UnifiedPost groep met hoofdzetel in Terhulpen (België) werd opgericht in 2000 en heeft kantoren en ondernemingen in België, Nederland, Luxemburg en Roemenië. UnifiedPost heeft een uitgebreid en gediversifieerd klantenbestand actief in zeer diverse markten en sectoren, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen en ondernemingen in de media, nuts- en reissectoren.
Met circa 150 medewerkers, waarvan ongeveer de helft actief in research & development, realiseert UnifiedPost een groepsomzet van bijna 19 miljoen EUR.
www.unifiedpost.com

ZET solutions b.v. , dinsdag 24 november 2015

Copyright 2017 - UnifiedPost B.V.