Wat doen we?

ZET solutions levert advies en zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor de bouw en inrichting van uw portal.  Daarnaast hebben wij diensten op het gebied van betrouwbaar internetten en het elektronisch versturen van facturen (berichten).

Z login
Het  Single Sign On (SSO) Authenticatie en Autorisatie platform van ZET solutions is gebouwd op het open source platform A-Select. Door gebruik te maken van deze SSO oplossing, Z login genaamd, heeft u de beveiliging van uw informatie goed geregeld en biedt u uw klanten het voordeel en gemak van een toegang die meer biedt dan alleen toegang tot uw besloten informatie of gegevensuitwisseling. U sluit eenvoudig aan en u hoeft hiervoor zelf geen investeringen te doen. Bovendien wordt de gehele administratie rondom toegang en wachtwoorduitgifte u uit handen genomen. U hoeft niet te investeren in menscapaciteit om uw klanten hierover te woord te staan. Dat doen wij voor u. Ook als uw klanten problemen hebben, bieden wij u de mogelijkheid om uw klanten via onze servicedesk te woord te staan en verder te helpen.

Z login eHerkenningsmiddelen
ZET solutions is officieel partner van eHerkenning en aanbieder van eHerkenningsmiddelen. Met eHerkenning doen  bedrijven en overheidsdienstverleners elektronisch zaken met elkaar. ZET solutions is deelnemer in het netwerk voor eHerkenning. Het netwerk baseert zich op een afsprakenstelsel dat op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken is opgesteld en waar alle deelnemende aanbieders aan voldoen. In dit stelsel is veel aandacht besteed aan belangrijke aspecten zoals kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, privacy en toezicht. ZET solutions levert voor eHerkenning onder het label Z login: de authenticatiediensten, de middelen en het machtigingenregister. Daarnaast levert ZET solutions ook de eHerkenningsmakelaar

Z factuur
Z factuur is dé online facturenservice waarmee men facturen eenvoudig online kan versturen, ontvangen en beheren. Z factuur is een open platform waar verzenders en ontvangers eenvoudig op kunnen aansluiten. Verzenders van factuurberichten kunnen met Z factuur hun facturen elektronisch verzenden. U kiest daarbij zelf voor de verzendoplossing die bij u past. Z factuur biedt factuurontvangers 1 loket waarin zij van verschillende bedrijven en organisaties elektronisch de facturen kunnen ontvangen, beheren en archiveren. Z factuur heeft standaard koppelingen met boekhoudsystemen en betaalomgevingen van de grote banken. Factuurberichten kunnen hierdoor automatisch verwerkt worden.

ZET portals
Wanneer u uw informatie, bedrijfsactiviteiten, diensten en producten via uw eigen portaal op het internet aan wilt bieden, dan is Ipsum een prima oplossing voor u. Met Ipsum bepaalt u zelf welke onderdelen u wel wilt in uw portaal en welke niet. Bovendien is het eenvoudig om in een later stadium uw portaal uit te breiden met meer functionaliteiten. Verschillende mensen binnen uw bedrijf kunnen informatie plaatsen op uw (bedrijfs)portaal. Uiteindelijk bepaalt u zelf wie verantwoordelijk is voor het daadwerkelijk zichtbaar maken van de informatie op het internet.

Hosting & Housing
Daarnaast bieden wij mogelijkheden op het gebied van het hosten en housen van uw website of portaal. Dit kan in combinatie met een Ipsum portaal maar dit kunnen wij ook aanbieden voor uw bestaande website of portaal.

Vragen
Heeft u vragen over de dienstverlening van ZET solutions? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers, via de afdeling Marketing & Sales, tel.nr. 0320-269999 of via mail: commercie@zetsolutions.nl