Wie zijn we?

ZET solutions b.v. heeft zich na haar oprichting in 2002 door stakeholders in de Food-Agri sector ontwikkeld tot een trusted party en solution provider op het gebied van internetdiensten. Meest bekend is de dienstverlening op het gebied van eHerkenning (Z login) en diensten op het gebied van eFacturatie (Z factuur). Inmiddels worden de oplossingen en services ook aangeboden aan andere branches en ondernemingen, zoals de Bouw- en Installatiebranche en de Transport en Logistiekbranche.

Sinds december 2015 maakt ZET solutions deel uit van de Belgische UnifiedPost groep, een grote speler in de Benelux op het gebied van elektronische documentverwerking, betaalfuncties en e-identity oplossingen. Met deze stap is een solide basis gelegd voor de verdere toekomstige groei en uitbreiding van de diensten van ZET solutions.

Missie
ZET solutions is een onafhankelijke en professionele internetdienstverlener die het bedrijfsleven (branche breed)betrouwbare diensten en oplossingen aanbiedt.

Onze diensten en oplossingen zijn gericht op het laagdrempelig en efficiĆ«nt zakelijk gebruik van internet. Het gebruik van onze diensten en oplossingen leidt tot gemak en lastenverlichting voor onze klanten.

Copyright 2017 - UnifiedPost B.V.