Ipsum CMS

Wat is het ?
Ipsum is een compleet, schaalbaar en aanpasbaar Content Management systeem voor het creëren, beheren en publiceren van content op uw website. Ipsum is bovendien zeer geschikt voor het snel en efficiënt onderhouden van contentrijke portalen. De kracht van Ipsum ligt tevens in de koppeling met de andere key producten van ZET solutions.

Ipsum CMS biedt alles wat u van een volwaardig content management systeem mag verwachten. De eisen die gesteld worden aan een content management systeem zijn voor iedereen anders.

Wat kan het ?

Eenvoudig in gebruik
Vrijwel iedereen kan zonder specifieke kennis of opleiding snel met Ipsum CMS aan de slag. Het systeem werkt intuïtief en gebruikers zullen veel knoppen en functies direct herkennen uit applicaties zoals Micosoft Word. De meest relevante functies zijn altijd beschikbaar via de rechtermuisknop. De echte WYSIWYG ondersteuning toont beheerders direct het eindresultaat, zonder te hoeven switchen tussen schermen.

Korte implementatietijd
De benodigde tijd om uw website of intranet te bouwen en het CMS beschikbaar te maken voor uw organisatie is kort.

Betaalbaar voor elke organisatie
De modulaire opzet, de verschillende licentievormen en de korte ontwikkeltijd maken Ipsum CMS bereikbaar voor organisaties van elke omvang. Ipsum CMS kan zonder investering in hard- en software worden afgenomen voor een aantrekkelijk maandbedrag inclusief hosting en beheer.

Schaalbaar voor elke toepassing
Ipsum CMS is ontwikkeld om met één CMS een groot aantal websites te kunnen beheren. Of uw website nu 50 of 50.000 pagina's bevat en 100 of 1.000.000 bezoekers per dag bedient, Ipsum CMS is een geschikt platform.

Goede integratie en koppelingen met bestaande systemen
Koppelingen met bestaande databases of integratie met bestaande applicaties is zeer goed mogelijk.

SSO login standaard inside
Ipsum CMS beschikt standaard over een SSO login inside. Met een login en password kunnen uw klanten eenvoudig inloggen op uw website en eventuele achterliggende applicaties.

Bewaking van de huisstijl zonder beperkingen in vormgeving
Ipsum CMS legt geen beperkingen op aan de vormgeving en structuur van uw website. Zelfs beheerbare navigatiestructuren in Flash of onderhoudbare teksten in speciale lettertypes zijn mogelijk. Om de huisstijl en vormgeving te bewaken kan binnen het CMS worden ingesteld welke vrijheden een redacteur heeft bij het opmaken van teksten en het plaatsen van beeldmateriaal.

Nederlands product met goede ondersteuning
Ipsum CMS wordt volledig in Nederland ontwikkeld door een klein team. Dat is iets om trots op te zijn, maar biedt u als gebruiker ook voordelen. Uw supportverzoeken worden behandeld door mensen die echt weten waar ze het over hebben en zonodig doorgespeeld naar de ontwikkelaars. Tevens staat onze proffesionele helpdesk u graag te woord.

Modules

 • Facebook – zorg voor een persoonlijke tint op uw website
 • Agenda – met diverse opmaak mogelijkheden
 • RSS feed en Reader
 • Weblogs
 • Reageren op berichten
 • Fora
 • Mailingtool
 • Nieuwsberichten
 • Formulieren (geschikt voor enquete als contact)
 • Fotogalerij

Koppeling met backoffice systeem

 • Webshop
 • Sharepoint

Met Sharepoint kunnen ondernemingen een intelligente portal ontwikkelen waarmee gebruikers, teams en kennis naadloos met elkaar kunnen worden verbonden, zodat mensen op efficiëntere wijze kunnen werken en optimaal gebruik kunnen maken van relevante informatie over verschillende bedrijfsprocessen.

Door gebruik te maken van Sharepoint hebben medewerkers toegang tot een gemakkelijk te gebruiken werkruimte. Daar kunnen zij samenwerken aan documenten, informatie of nieuws raadplegen, afbeeldingen gebruiken en deelnemen aan discussies.

Gebruikers kunnen bestanden rechtstreeks vanuit Microsoft Office op Sharepoint plaatsen. Een voordeel daarvan is dat iedereen rechtstreeks met deze documenten kan werken en dat de meest actuele versies voor handen zijn.

Het is mogelijk om voor een specifiek project een aparte projectmap te maken. Daar plaatsen de belanghebbenden alle documenten, afbeeldingen, telefoonnummers, e-mailadressen, tips en links naar websites die relevant zijn voor het project. Dat voorkomt een wildgroei van persoonlijke bestanden, lijstjes en favorieten. Alle informatie behorende bij een project wordt ook bewaard. Zo wordt een handig elektronisch archief opgebouwd, dat te allen tijde te raadplegen is.

Het belangrijkste inzetgebied van Sharepoint is dus het delen van documenten met een team of organisatie. Wanneer in een documentenbibliotheek een document wordt toegevoegd, is dit direct door andere teamleden te zien. Samenwerken aan gepubliceerde documenten is mogelijk door ze direct in Office 2002 of 2003 applicaties te openen.

Alle soorten bestanden kunnen in de document- of afbeeldingbibliotheken worden bewaard. Teamleden kunnen ook samenwerken aan bijvoorbeeld een AutoCAD-tekening.

ZET Solutions b.v. levert oplossingen die gebaseerd zijn op Microsoft Sharepoint. We bieden de mogelijkheid om Sharepoint te gebruiken binnen uw eigen omgeving, op uw eigen servers of volledig “outsourced”, in een gehoste variant.


Voordelen Ipsum CMS

 • SSO inside
 • Eenvoudig in beheer en gebruik, kennis van Office is voldoende
 • Geschikt voor grote als kleine portals
 • Fijnmazige authorisatie mogelijkheden
 • Korte implementatietijd
 • What you see is what you get
 • Volledig schaalbaar

 

Copyright 2017 - UnifiedPost B.V.